Жители на Рогош се обявявиха в защита на Николай, извършил тройното

...
Жители на Рогош се обявявиха в защита на Николай, извършил тройното
Коментари Харесай

Приятел на тройния убиец от Рогош обвини полицията

Жители на Рогош се обявявиха в отбрана на Николай, направил тройното ликвидиране в селото. За това заяви пред Plovdiv24.bg Стоил Ташев, дълготраен другар на Николай Христов.

“На 26 години съм, познавам Коко от дребен. Този човек всяка божа вечер беше у дома. Познавам го добре, само че последните няколко месеца той беше радикално друг, все бързаше да се прибере, не се отбиваше на никое място даже за 5 минути ", описа Стоил.

Възмутително е, съгласно него, че 12 години Николай и фамилията му са били подложени не невъобразим тормоз от чичо му и неговите братовчеди, в тази ситуация жертвите на убийството. Но никой не е обърнал никакво внимание на това - най-много полицията, ръководството в село Труд, където са подадени повече от 10 тъжби през тези 12 години.

“Лично татко ми го е карал до полицията да подава тъжби против чичо му, защото той не беше водач и нямаше кола. Преди няколко години пребиха Николай с мотика по главата. Отново чичо му. Нахъсваха кучета против дребните му деца – дъщеричката му и сина му. Хората ги беше боязън да се приберат у дома. А той бързаше след работа, с цел да е при фамилията си, тъй като го беше боязън, че нещо неприятно може да се случи.

И ето, че се случи. Видяхме всички. Влязоха с тръби в къщата му тримата, изпочупиха всички прозорци, една от тръбите са хвърлили против дребното му момиченце. В този миг му е притъмняло, пушката е било покрай него и е стрелял. На брат си споделил, че е стрелял на направления, с цел да ги сплаши, само че се оказа, че е било съдбовно. Той устоя 5-членно семейство и на никой нищо неприятно не е направил до момента ", описа още Стоил Ташев.

По думите му, кавгите сред семействата били поради парцел, къщата, в която Николай живее със фамилията си. А чичото имал искания към нея.

Стоил още веднъж се ядосва, че през тези 12 години никой не е направил нищо, с цел да укроти тези пристрастености.

“Никой не е извикал чичото, да го предизвести, че по този начин не може. Полицията не е отразявала изобщо обстановката. 12 години тормоз, да виждаш по какъв начин фамилията ти трепери от боязън. Малкото му момиченце, което е на към 5 години, по този начин и не проговори от боязън. Не може да си довърши изречението, трепери ", сподели още приятелят на Николай.

Той твърди, че още доста хора от Рогош има какво да опишат за случая, има и очевидци на обстановки, разигравали се през годините пред тях. Виждали са издевателството на чичото. Всеки знае добре защо става въпрос.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР